Veien til 500 kalorier – Jogge

Personlig trener

Linnea er en PT som har en innsikt svært få deler. Før hun utdannet seg gjorde Linnea selv en livsstilsendring og vektreduksjon. Dette har gitt henne en unik erfaring som kundene hennes opplever gjennom en morsom treningshverdag fylt med glede, latter, mestringsfølelse og trygghet.

TREN FOR 49,- TIL JUNI

Artikkelserien “veien til 500 kcal” er laget i samarbeid med Polar. Jeg tester ulike treningsaktiviteter for å nå 500 forbrente kalorier. I podcasten Evolution oppsummerer vi alltid resultatet med følgende parametere: effektivitet, tilgjengelighet, opplevelse, treningseffekt & svetthet. 

Vi ønsker din mening! Send oss gjerne spørsmål på en treningsform du ønsker at vi skal teste.

Effektivitet & Tilgjengelighet

Effektivitet: 6

Dette har vist seg å være den mest effektive på tid så langt, så her scorer den høyt. Det tok 37 minutter.

Tilgjengelighet: 6

Det å jogge er svært tilgjengelig så lenge du har en kropp som tillater det. Det er en fin aktivitet som du kan gjøre både inne og ute.

Opplevelse & Treningseffekt

Opplevelse: 3

Som jeg har nevnt i podkasten flere ganger så er ikke jeg den ivrigste løperen, det gjenspeiles i scoren. I tillegg så ble økten gjennomført på en tredemølle, noe som er lite spennende, så om jeg hadde løpt ute i andre omgivelser hadde det sikkert trukket opp tallet bitte litt.

Treningseffekt: 6

Den opplevde treningseffekten scorer høyt her, ettersom det opplevdes som både tungt og svett gjennom hele økten, og det er følesler jeg (og sikkert flere) forbinder med god forbrenningseffekt og som gjenspeilet seg i resultatene på klokken.

En tung og svettefull økt der jeg virkelig fikk kjenne på det å bruke kroppen til forbrenningstrening.

Svetthet & Samlet score

Svetthet: 1

Her scores det lavt ettersom at jeg ble rimelig svett i løpet av økten. Moro men svett!

Samlet score: 4,4

Alt i alt en av de mest komfortable måtene jeg har forbrent 500 kalorier. Ikke behøver du mye erfaring fra før, ei å ha eksepsjonell kondisjon.

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Mest populære artikler

Kondisjon

10 000 meter på stakemaskin

Klarer du å stake 10 000 meter på stakemaskin så er du seig! Stakemaskinen har blitt et meget populært treningsapparat fordi det er skånsomt samtidig …

Kondisjon

Trappemaskin – Tøft og effektivt kondisjonsapparat

Trappemaskinene, eller stepmaskinen, ble lansert på treningssentre rundt om i verden for mer enn 40 år siden. Den var veldig populær gjennom hele 80-tallet, men …

Kondisjon

Kvinners maksimale forbrenningsevne

Menneskers evne til å trene hardt og dermed forbrenne mye, avhenger av flere faktorer uavhenging av kjønn, men her skal vi ta et lite dykk …

Treningsprogram

Ryggtrening med strikk

Ofte glemmer vi å trene ryggen når vi trener styrke. Kanskje er det fordi vi ikke ser den like godt som brystkassa og magen, men …

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring