Veien til 500 kalorier – Sykkel

Personlig trener

Linnea Hagen har jobbet som PT siden 2022. Hun har selv vært igjennom en livsstilsendring, som har gitt henne en forståelse kundene setter pris på. Hun er opptatt at det er du som er i fokus og sammen skal det skapes et flott samarbeid for å nå mål. "Uansett utgangspunkt skal vi sammen få til mestring, måloppnåelse og treningsglede".

TREN FOR 49,- TIL JUNI

Artikkelserien “veien til 500 kcal” er laget i samarbeid med Polar. Jeg tester ulike treningsaktiviteter for å nå 500 forbrente kalorier. I podcasten Evolution oppsummerer vi alltid resultatet med følgende parametere: effektivitet, tilgjengelighet, opplevelse, treningseffekt & svetthet. 

Vi ønsker din mening! Send oss gjerne spørsmål på en treningsform du ønsker at vi skal teste.

Effektivitet & Tilgjengelighet

Effektivitet: 5

Kan gjøres både uten- og innendørs. Det tok 49 minutter på middels intensitet. Dette er både effektivt og greit å gjennomføre. 

Tilgjengelighet: 5

Kan gjøres både uten- og innendørs. Lett å tilpasse motstand og holde et jevnt tempo.

Opplevelse & Treningseffekt

Opplevelse: 4

En nokså hyggelig opplevelse. Jeg startet en god podcast og plasserte meg på sykkelen med best utsikt og begynte økten. I løpet av turen begynte jeg å reise meg gjentatte ganger for å unngå at ubehag i baken skulle bli for stor. Dette er jo tross alt noe jeg ikke gjør ofte!

Treningseffekt: 5

Veldig enkelt å holde oversikt med pulsbelte og klokke. Får konstant feed back som gjør det enkelt å planlegge økten. Siktet meg inn på 100 kalorier per gjennomførte 10 minutter. 

Snittpuls på 137 slag per minutt, som betyr at jeg trente i sone 3 (moderat intensitet). 

Svetthet & Samlet score

Svetthet: 3

Svett ble jeg, men ikke gjennomsvett. Det er noe mer enn de fleste av aktivitetene som er testet.

Samlet score: 4,4

Alt i alt en av de mest komfortable måtene jeg har forbrent 500 kalorier. Ikke behøver du mye erfaring fra før, ei å ha eksepsjonell kondisjon.

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Mest populære artikler

Kondisjon

10 000 meter på stakemaskin

Klarer du å stake 10 000 meter på stakemaskin så er du seig! Stakemaskinen har blitt et meget populært treningsapparat fordi det er skånsomt samtidig …

Kondisjon

Trappemaskin – Tøft og effektivt kondisjonsapparat

Trappemaskinene, eller stepmaskinen, ble lansert på treningssentre rundt om i verden for mer enn 40 år siden. Den var veldig populær gjennom hele 80-tallet, men …

Kondisjon

Kvinners maksimale forbrenningsevne

Menneskers evne til å trene hardt og dermed forbrenne mye, avhenger av flere faktorer uavhenging av kjønn, men her skal vi ta et lite dykk …

Treningsprogram

Ryggtrening med strikk

Ofte glemmer vi å trene ryggen når vi trener styrke. Kanskje er det fordi vi ikke ser den like godt som brystkassa og magen, men …

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring