Sikkerhet hos EVO

Du skal føle deg trygg når du trener hos oss.  Gjør deg kjent med noen sikkerhetsrutiner og sikkerhetsplakaten på ditt primærsenter. Hvert senter har sin egen sikkerhetsplakat som du finner ved inngangspartiet.

Calling-stasjon og nødnummer til EVOs alarmsentral 02580

På våre sentre vil du finne flere calling-stasjoner eller rosa skilt med nødnummer til alarmsentral 02580. Vet du hvor disse er plassert på ditt EVO-senter?

Calling-stasjonene er direkte tilkoblet EVOs alarmsentral. Om du i en situasjon skulle føle behov for å kontakte sentralen, er det bare å trykke på knappen eller ringe nødnummeret og du vil få svar.

TV-overvåket område
Alle EVO-sentrene har kameraovervåkning som er tilknyttet EVOs alarmsentral. I en situasjon hvor det utløses en alarm på senteret, kan bemanningen på alarmsentralen se kamerabilder slik at de kan følge hendelsen og bistå ved behov. Dette gjelder også ved bruk av calling-stasjonene og nødnummer.

Hjertestarter
Alle EVO-sentre har hjertestarter plassert godt synlig og gjerne i nærheten av inngangspartiet. 
 

Sikkerhetsplakat
Ved hvert EVO-senter henger det en sikkerhetsplakat ved inngangspartiet. Sikkerhetsplakaten inneholder en tegning av senteret med oversikt over:

  • Nødutganger
  • Brannelementer
  • Calling-stasjoner
  • Hjertestarter
  • Førstehjelpsskrin
  • Klippesaks

Du vil også finne nødvendig informasjon om hva du skal gjøre ved ulike hendelser. Som medlem hos EVO skal du gjøre deg kjent med sikkerhetsplakaten til ditt primærsenter.