4 gode grunner til å oppsøke en osteopat

Osteopat, fysioterapeut & ernæringsfysiolog

LB Helse er klinikker i Oslo regionen med tverrfaglig kompetanse mellom osteopati, fysioterapi og klinisk ernæringsfysiologi.

TILBUD: TREN GRATIS TIL FEBRUAR

Osteopater er autorisert helsepersonell og bistår som en del av den primære helsetjenesten. En osteopat jobber med muskel- og skjelettsystemet, og sammenhengene mellom de fysiske, psykiske og sosiale faktorene som påvirker helsen vår. Dette gjør at osteoptater ser smertene i ett større og mer helhetlig perspektiv.
1. Tid

En osteopat setter av god tid ved førstegangs- og oppfølgende konsultasjon. En typisk konsultasjon består av en samtale, undersøkelse og behandling.

2. Individualisert

Osteopater benytter en rekke manuelle teknikker, blant annet bløtvevsteknikker, artikuleringsteknikker og manipulasjonsteknikker. I tillegg kan øvelser og en annen veiledning benyttes. Dette gjør at du som pasient får en skreddersydd behandling tilpasset dine behov, tanker og mål. 

3. Helhetlig

Hva betyr egentlig dette? Osteopati bygges rundt fem modeller; den nevrologiske, den posturale og biomekaniske, den respiratoriske og sirkulatoriske, den metabolske og den biopsykosoiale modellen. Med helhetlig behandling ønsker man å påvirke og bedre en eller flere av disse modellene, avhengig av det aktuelle problemet. 

4. Langvarige smerter

Pasienter oppsøker ofte en osteopat ved langvarige plager. Typiske tilstander er tensjonstype hodepine, migrene, nakke-, skulder-, hofte- og ryggsmerter, mage- og tarmproblematikk.

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Mest populære artikler

Nybegynner

Hvordan kan trening bidra til å redusere stress?

8 grunner til at trening bidrar til å redusere og håndtere stress Fysisk avreagering: Trening gir en mulighet for kroppen å frigjøre oppsamlet spenning og …

Kondisjon

Brenn 500 kcal gående eller joggende!

500 kcal tar litt tid å forbrenne, men her har du 2 måter å gjøre det hvis du liker å gå eller jogge. I øktene …

Nybegynner

Hva er stress?

Stress kan forklares som en belastning på kroppens tåleevne. Det kan oppleves som både en fysiologisk og psykologisk reaksjon som oppstår når en person opplever …

Styrke

Styrketrening: En kilde til utallige fordeler

Når du hører ordet “styrketrening”, kan det hende at du ser for deg muskuløse bodybuildere som løfter blytungt på et treningssenter. Men sannheten er at …

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Gjør som 100 000 andre!

Prøv vår nye podcast: 

  • Fettforbrenning
  • Styrketrening
  • Kondisjonstrening