4 gode grunner til å oppsøke en osteopat

Osteopat, fysioterapeut & ernæringsfysiolog

LB Helse er klinikker i Oslo regionen med tverrfaglig kompetanse mellom osteopati, fysioterapi og klinisk ernæringsfysiologi.

TREN FOR 99,- TIL AUGUST

Osteopater er autorisert helsepersonell og bistår som en del av den primære helsetjenesten. En osteopat jobber med muskel- og skjelettsystemet, og sammenhengene mellom de fysiske, psykiske og sosiale faktorene som påvirker helsen vår. Dette gjør at osteoptater ser smertene i ett større og mer helhetlig perspektiv.
1. Tid

En osteopat setter av god tid ved førstegangs- og oppfølgende konsultasjon. En typisk konsultasjon består av en samtale, undersøkelse og behandling.

2. Individualisert

Osteopater benytter en rekke manuelle teknikker, blant annet bløtvevsteknikker, artikuleringsteknikker og manipulasjonsteknikker. I tillegg kan øvelser og en annen veiledning benyttes. Dette gjør at du som pasient får en skreddersydd behandling tilpasset dine behov, tanker og mål. 

3. Helhetlig

Hva betyr egentlig dette? Osteopati bygges rundt fem modeller; den nevrologiske, den posturale og biomekaniske, den respiratoriske og sirkulatoriske, den metabolske og den biopsykosoiale modellen. Med helhetlig behandling ønsker man å påvirke og bedre en eller flere av disse modellene, avhengig av det aktuelle problemet. 

4. Langvarige smerter

Pasienter oppsøker ofte en osteopat ved langvarige plager. Typiske tilstander er tensjonstype hodepine, migrene, nakke-, skulder-, hofte- og ryggsmerter, mage- og tarmproblematikk.

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Mest populære artikler

Nybegynner

“Urettferdig” hvileforbrenning

Hvorfor har noen høyere forbrenning enn andre? Hvorfor ser det ut som om enkelte kan “spise hva de vil” uten at de legger på seg? ...
Styrke

Kjapp styrketrening med egen kroppsvekt

Er du på farten eller litt for langt unna et treningssenter, kan du likevel få kjørt styrketrening på hele kroppen på kun 15 minutter. Her ...
Treningsprogram

15 min kondis & 15 min styrke egen kroppsvekt

Har du en dag “fri fra treningssenteret, men vil holde treningen i gang?” Her er en 30 minutters treningsøkt som gir deg en passe dose ...
Styrke

Knebøy for sterk og spretten rumpe!

Knebøy er superøvelsen som trener både rumpe og lår. I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan utføre knebøy-øvelsen for å få maks ...

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring