Oppdatering av kort

For å oppdatere betalingskortet ditt, må du logge inn på Min Side, velge «Betaling» og deretter «Endre betalingskortopplysninger». Her må du fylle inn type kort, kortnummer (NB! Ikke kontonummer), utløpsmåned, utløpsår og kontrollsifre

Hvis du får feilmelding kan det ofte hjelpe å benytte en PC og Chrome som nettleser. Prøv gjerne dette og ta direkte kontakt med kundeservice dersom du fortsatt opplever problemer.