Hvordan avslutter jeg medlemskapet?

Ved oppsigelse vil medlemskapet løpe ut påfølgende måned. 

For å avslutte ditt medlemskap må du logge inn på Min Side og fullføre alle stegene under “Avslutt medlemskap”. Oppsigelsen er registrert når statusen er oransje og det står “Medlemskap under kansellering” i høyre hjørne.

EnglishNorwegian