PIN koden min har utløpt

Står du utenfor senteret nå, så send SMS med PIN til 2210 for en midlertidig kode. Dette står også forklart på velkomstplakaten.

Send en e-post til vår supportavdeling HER. Du vil få tilsendt en ny midlertidig PIN kode så fort vi får behandlet henvendelsen din. Send gjerne med brukernavnet på medlemskapet (e-postadresse) og telefonnummer slik at det er lettere for de ansatte å finne deg i systemet.