Nivå 1

Kristoffer Øvreås

Hva jeg kan tilby?

Jeg kan tilby deg maksimal utvikling i det/de aspektene av trening du ønsker å utvikle. Balanse, bevegelighet, kondisjon, slag og spark, kroppsvektsøvelser, manualer, kabler, stenger, kettle bell, strikk, og idretts spesifikk styrketrening.

Hos meg får du detaljerte forklaringer på hvordan du skal utføre øvelser, og blir guidet underveis i treningen for å gjennomføre øvelsene/bevegelsene så godt som mulig. En av mine sterkeste sider er at jeg elsker fysisk aktivitet, og det å lære nye bevegelsesmønstre.

Du forteller meg hva du ønsker å oppnå innenfor trening, og sammen jobber vi målrettet mot dette.

Kontaktinfo:

Telefon: 47964633
E-post: ovreask@gmail.com

Erfaring

17 års erfaring fra trening på treningssenter. Vært innom de fleste treningsformer, crossfit, strongman,

styrkeløft, olympisk vektløfting, sprint, turn, calisthenics, yoga, bodybuilding, og diverse kampsporter. Jobbet 2 år på kampsport senter, som instruktør og PT. og som muskelterapeut/MTT – Coach 3 år.

Spesialitet

Min spesialitet er å bryte ned vanskelige øvelser til mindre deler, slik at man bygger opp nødvendig styrke og bevegelighet for å komme til neste nivå. Jeg er også god på å dele min forståelse av bevegelsesmønstre til andre.

Min bakgrunn fra mange forskjellige treningsformer gjør at jeg har et bredt spekter av forståelse av trening generelt, og dette har jeg gjennom årene blitt god på å videreformidle.

Utdanning

  • Personlig trener hos Go Study
  • MTT- Coach hos Bergen MTT senter
  • Stuntmann hos International Stunt Academy
EnglishNorwegian