Nivå 3

Katharina Ager-Wick

Hva jeg kan tilby?

Jeg hjelper mennesker å komme i bedre form og få en bedre helse gjennom personlig trening, kostholdsveiledning og velværemassasje.

Trening med meg er motiverede, kjekt og variert. Jeg hjelper deg å komme inn i en sunnere og bedre livsstill, få inn gode rutiner og bevare gode vaner over tid.

Kontaktinfo:

Telefon: 98050526
E-post: katti_agerwick@hotmail.no

Erfaring

Jeg har jobbet som personlig trener, kostholdsveileder og massasjeterapeut siden 2016, samt vært instruktør i ulike gruppetimer som styrketrening, Body Pump, sirkeltrening, HIIT(High Intensity Intervalltraining), Crosstraning, spinning, Tabata, Gymlek og Turn for barn, Mobility, Yoga, Stretching, Zumba/Dans og trening for eldre.

Selv har jeg drevet i mange år med variert trening; Triathlon, Crossfit, Styrketrening, Yoga, Sirkeltrening, HIIT, spinning, løping og dans. Noe av det jeg har hjulpet mine klienter med har vært å komme i god form, få en bedre helse, løsne opp i ulike vondter/spenninger/smerter i kroppen, gå ned i vekt, bli sterkere, stramme opp kroppen, få bedre kondisjon, bedre fleksibilitet, få en bedre holdning, få mer energi/overskudd og lært mine klienter å trene med god teknikk og komme inn i gode kostholdsvaner man trives med.

Spesialitet

Jeg er flink til å se hvert enkelt menneske og skreddersy gode, balanserte, effektive og varierte treningsøkter utifra ditt behov, utgangspunkt, hverdag og ønsker/mål. Jeg passer på at du utfører øvelsene med riktig teknikk slik at du trener riktig og effektivt og får resultater.

Jeg hjelper deg også med kostholdet og gir deg skreddersydd kostholdsplan som du vil trives med.

Massasje kan du også få fra meg som tilpasses for deg (velvære massasje, spesifikk massasje, sportmassasje).

Utdanning

  • Personlig Trener (AFPT)
  • Ernæringfysiolog (Bachelor, Atlantis Medisinske Høgskole),
  • Lifecoach (serifisert)
  • Idrett Årstudium (UIS)
  • Sertifisert Gruppeinstruktør (Body PumP, HIIT, Strenght training, Crosstraining)
  • Velvære massasje (Axelsons Institute)