MEDLEMSKAP SENTRE TRENING BLOGG MIN SIDE BLI MEDLEM
EVO Fitness kroppspress

Kroppspress

Vi i EVO er klar over at treningsbransjen spiller en medvirkende rolle i det økende kroppspresset i samfunnet. Særlig blant unge er kroppspress en stor utfordring, noe vi som treningssenter bør være spesielt opptatt av. I 2019 ønsker vi å være en positiv bidragsyter i denne saken, og gjøre det vi kan for å minimere kroppspress knyttet til våre sentre.

Dette gjør vi

Vi gjennomfører flere tiltak for å motvirke kroppspress tilknyttet våre sentre, blant annet:

Ny og mindre tettsittende bekledning for PT-er
Holdningsskapende informasjon på plakater ved sentrene
Sosiale medier-retningslinjer for PT-er

Gjennom disse tiltakene håper vi å øke bevisstheten for kroppspress, både blant våre medlemmer og i samfunnet for øvrig.

Engasjert?

Dersom du har spørsmål rundt vårt arbeid rundt kroppspress, eller tips til andre smarte ting vi kan gjøre, ikke nøl med å kontakte oss.

Bli kjent med Remy

Kroppspress er et problem som angår både kvinner og menn. Denne våren setter vi fokus på unge menn, blant annet gjennom en kampanje frontet av studenten Remy Berland (20). En sunn og sterk kropp har ingen fasit. Her kan du bli litt bedre kjent med Remy.

Hvem er du?

Jeg er en 20 år gammel gutt som er fra Stavanger, men studerer i Bergen.

Hvorfor er du opptatt av kroppspress?

Jeg er opptatt av kroppspress fordi det er et tema i manges liv, og ikke minst har vært et stort tema i mitt eget.

Hva ønsker du å oppnå med denne kampanjen?

Jeg ønsker at enda flere, uavhengig av hvordan de ser ut, skal tenke at de også har like mye rett til å være på et treningssenter. Og jeg ønsker at flere skal forstå at det ikke er størrelsen på musklene dine som avgjør om du er sterk nok til å gjøre noe.

Hva ønsker du å gjøre etter studiene?

Etter studiene vil jeg først og fremst begynne med foredrag for barn og unge. Det hadde vært kjekt å for eksempel reise til USA og møte mannen som motiverte meg til å gripe dagen og gjøre en endring, en motivator som heter Eric Thomas.

Hvor ser du deg selv om ti år?

Om ti år er jeg gift, pappa for to og bosatt i Stavanger. Jeg jobber med barn og unge som er innblandet i rus og vold. Jeg er han «kule voksne» som barn og unge kan prate med, når de egentlig ikke ønsker å prate med voksne.

Bidra og vinn på #ingenfasit

EVO inviterer alle til å bli med på vårt holdningsskapende arbeid mot kroppspress gjennom å dele bilder eller video på hashtaggen #ingenfasit på Instagram. Vi trekker ut 5 bidrag (bilde eller video) som vinner en EVO-sekk.

Om Evo Sikkerhet Antidoping Presse Karriere Kontakt FAQ Franchise Om cookies Personvern PT-login