Karriere i EVO

Fitness Group Nordic AS er et norsk aksjeselskap, som har til hensikt å eie og drive høyteknologiske og kostnadseffektive treningssentre med gode beliggenheter. Vi satser på moderne utstyr og høy kvalitet i lokaler og inventar. Selskapet har solid egenkapital og eiere som har vært med på å bygge opp de store treningskjedene i Europa. Vi har i dag 42 sentre i Norge.

For å klare denne utviklingen, er alt vi gjør basert på mottoet «Ærlig og Dedikert».

Hverdagen hos EVO er hektisk, utfordrende, spennende og nytenkende. Verdiene våre står sentralt i all kommunikasjon. Vi tror at kun gjennom å tenke nytt og smart, og å være på «the bleeding edge» av hva teknologien kan gjøre, klarer vi å tilby markedets beste og mest fleksible medlemsvilkår.

I EVO trener vi – hver dag. Ikke bare fysisk, på våre fantastiske sentre, men også organisatorisk. Vi trener på tilbakemeldinger, tydelighet og setter ukentlige mål. De fleste mål når vi, og de vi ikke når, trener vi på til neste gang. Dette er viktig i en organisasjon som må utvikle seg i det tempoet og med de utfordringene markedet setter.

Dersom du ønsker å bli en del av teamet og søke jobb som personlig trener, må du ha en godkjent og bestått PT utdannelse. Send inn søknad til oss idag! Søknad med CV, sendes til rekruttering@evofitness.no merkes med “PT”