Veien til 500 kalorier – Ellipse

Personlig trener

Linnea Hagen har jobbet som PT siden 2022. Hun har selv vært igjennom en livsstilsendring, som har gitt henne en forståelse kundene setter pris på. Hun er opptatt at det er du som er i fokus og sammen skal det skapes et flott samarbeid for å nå mål. "Uansett utgangspunkt skal vi sammen få til mestring, måloppnåelse og treningsglede".

TREN FOR 49,- TIL JUNI

Artikkelserien “veien til 500 kcal” er laget i samarbeid med Polar. Jeg tester ulike treningsaktiviteter for å nå 500 forbrente kalorier. I podcasten Evolution oppsummerer vi alltid resultatet med følgende parametere: effektivitet, tilgjengelighet, opplevelse, treningseffekt & svetthet. 

Vi ønsker din mening! Send oss gjerne spørsmål på en treningsform du ønsker at vi skal teste.

Effektivitet & Tilgjengelighet

Effektivitet: 6

Her gikk det veldig fort. Etter de første 15 minuttene fant jeg et tempo og en motstand som gav medium belastning. I dette tempoet forbrant jeg mer enn 100 kalorier hvert 10ende minutt. Totaltid på 37 minutter.

Tilgjengelighet: 4

Om du er medlem av et treningssenter vil ikke dette være et problem. Om du skal kjøpe en egen, ligger disse ofte på mellom 7 000 kr – 20 000 kr. 

Opplevelse & Treningseffekt

Opplevelse: 5

Veldig greit å holde på lenge. Siden maskinen tar bort støtbelastningen som løping har på ankler, knær og hofte. Derfor er dette også perfekt for deg som har litt vondter i leddene nevnt ovenfor.

Treningseffekt: 6

Forskning har vist at personer som trener på en ellipsemaskin opplever lavere anstrengelse sammenlignet med andre former for trening, selv om de forbrenner like mange kalorier. Dette kan gjøre at treningen føles mer behagelig og at man kan trene lenger.

Svetthet & Samlet score

Svetthet: 2

Ikke ble jeg så svett heller! 

Samlet score: 4,6

En desidert favoritt så langt om målet er å forbrenne 500 kalorier. Enkelt og greit, lett å komme i gang. MEN! Husk at du skal fremover, det er lett å starte med å tråkke baklengs.

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Mest populære artikler

Kondisjon

10 000 meter på stakemaskin

Klarer du å stake 10 000 meter på stakemaskin så er du seig! Stakemaskinen har blitt et meget populært treningsapparat fordi det er skånsomt samtidig …

Kondisjon

Trappemaskin – Tøft og effektivt kondisjonsapparat

Trappemaskinene, eller stepmaskinen, ble lansert på treningssentre rundt om i verden for mer enn 40 år siden. Den var veldig populær gjennom hele 80-tallet, men …

Kondisjon

Kvinners maksimale forbrenningsevne

Menneskers evne til å trene hardt og dermed forbrenne mye, avhenger av flere faktorer uavhenging av kjønn, men her skal vi ta et lite dykk …

Treningsprogram

Ryggtrening med strikk

Ofte glemmer vi å trene ryggen når vi trener styrke. Kanskje er det fordi vi ikke ser den like godt som brystkassa og magen, men …

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring