Fot eller ankelplager?

Kiropraktor

Er en autorisert kiropraktor med femårig mastergrad fra Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England.

TREN FOR 99,- TIL AUGUST

Undersøkelse og såleinnlegg hos Dr. Dropin Fysikalske - rabatt for EVO- medlemmer!

Foten er kroppens fundament og det er derfor ikke overraskende at plager i dette området vil påvirke omtrent 80% av mennesker i løpet av livet! Fotens funksjon kan også ha stor påvirkning på belastning av ledd videre oppover i kroppen. Hos Dr. Dropin Fysikalske kan du få en grundig undersøkelse av ditt problem hos kompetente behandlere – vi står klare for å hjelpe deg.

Hvem har behov for såleinnlegg?

Spesialtilpassede såler er effektive for forebygging av plager og til behandling av ulike smerter i føtter. Eksempler på vanlige tilstander der såletilpasning kan være aktuelt er f.eks. hælplager/hælspore/plantar fasciitt, akillesplager og plager til forfot, men også enkelte kneplager og andre vanlige problemstillinger som «benhinnebetennelse» kan ha nytte av slik behandling.

Sålene kan bidra til en mer optimal belastningsfordeling i føttene, økt stabilitet og forebygging av skader. Det gjøres alltid en grundig undersøkelse og bevegelsesanalyse for å vurdere behovet for såler.

Kundesitat fra Ingun Lund, Personlig Trener og Club Manager ved EVO Frysja: «Nå har jeg brukt sålene noen sesonger, og er storfornøyd med at jeg har smertefrie skiturer og løpeturer, samt kan også ha arbeidsdager på ski uten å ha vondt. Så det stemmer derfor ikke at «med vondt skal vondt fordrives». Det kan gjøres smertefritt!

Ulike typer såleinnlegg

Hos DrDropin Fysikalske benytter vi oss av flere ulike metoder når vi utformer spesialtilpassede såleinnlegg. Vi tilbyr moderne og innovativ teknologi med blant annet 3D-scanning. Teknologien kan brukes til utvikling av spesial-tilpassede anatomiske såler som er helt tilpasset din unike anatomi og problemstilling.
Vi kan spesialtilpasse såleinnlegg til flere ulike typer fottøy fra joggesko, tursko, arbeid/vernesko, hverdagssko, fotballsko og skisko.

Redusert pris på tjenesten for EVO-medlemmer!
Undersøkelsen blir utført av behandlere med spesialkompetanse på fot- og ankel-relaterte plager. Vi tilbyr fot-analyse med blant annet 3D-scan av fot, gang-analyse og fysisk undersøkelse, og kan gi riktig råd og veiledning for ditt problem. Vi kan også designe spesialtilpassede anatomiske såler, helt tilpasset din fot og evt. problemstilling. Og aller best, vi tilbyr nå 20% rabatt til alle EVO-medlemmer ved bestilling av spesialtilpassede såleinnlegg (veiledende pris 3495 kr). Undersøkelsen hos oss koster 695 kroner og er inkludert i totalprisen hvis det skulle være aktuelt med såletilpasning.

Interessert? Slik går du frem:

Bestill time på booking.drdropin.no/ og velg «Fotanalyse for såletilpasning» under fysikalske tjenester. Opplys ved konsultasjonen at du er EVO-medlem. For mer informasjon se vår egen nettside for tjenesten her: drdropin.no/fysikalsk-tilpassede-saler. Velkommen til oss på DrDropin Fysikalske!

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Mest populære artikler

Styrke

Knebøy for sterk og spretten rumpe!

Knebøy er superøvelsen som trener både rumpe og lår. I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan utføre knebøy-øvelsen for å få maks ...
Treningsprogram

Kondisjon og styrketrening på 45 min

De fleste som er innom et treningssenter, bruker mellom 45 og 60 minutter på treningsøkta. På den tiden får du gjort masse bra trening. Her ...
Kondisjon

10 000 meter på stakemaskin

Klarer du å stake 10 000 meter på stakemaskin så er du seig! Stakemaskinen har blitt et meget populært treningsapparat fordi det er skånsomt samtidig ...
Kondisjon

Trappemaskin – Tøft og effektivt kondisjonsapparat

Trappemaskinene, eller stepmaskinen, ble lansert på treningssentre rundt om i verden for mer enn 40 år siden. Den var veldig populær gjennom hele 80-tallet, men ...

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring