2 Gode grunner til å bruke PT

Personlig trener

Med over 10 000 gjennomførte timer er Andreas en av landets mest erfarne personlige trenere. Han brenner for å gjøre trening enkelt og effektivt for vanlige folk. Dette har resultert i utgivelse av flere bøker og foredrag om trening de siste årene.

TILBUD: TREN GRATIS TIL FEBRUAR

Hva kan en personlig trener tilby deg som du selv ikke er i stand til å levere? Jeg vil nedenfor liste opp 2 nye punkter som en personlig trener garantert vil levere. Dette er punkter som på egenhånd kan være vanskelig å oppnå. Mange vil nok kjenne seg igjen i punktene nedenfor, hvis du gjør det, kanskje du skulle testet det ut.

1. Personlig oppfølgning

Ved å engasjere en PT vil du få en unik oppfølging. Tiden dere bruker sammen står fritt til din disposisjon. Her vil du stå i fokus, dette gir deg en unik mulighet til å få den hjelpen du trenger for å lykkes med dine målsettinger. Ved å ha faste møter en eller flere ganger i uken over en lengre periode, vil du kunne innarbeide gode rutiner. Dette gjelder ikke bare i treningshverdagen, men også kosthold. Det som er viktig for å oppnå resultater, er at kroppen hele tiden blir utsatt for nye utfordringer. Denne progresjonen vil du og din PT sammen jobbe med, slik at din trening hele tiden er hensiktsmessig og effektiv for å nå dine mål.
Ikke alle har mulighet til å ta seg råd til en PT flere ganger i uken. For de som ikke har det, kan det være smart å ha jevnlig oppfølging og i mellomtiden trene strukturert på egenhånd med det som blir gjennomgått i timene eller programmet dere sammen har utarbeidet.

2. Personlig treningsprogram for egentrening

Det kan være vanskelig å vite hva som er riktig og hva som er feil når man skal sette sammen sine egne økter. Ofte er man litt stresset, mye folk på alle kanter som tilsynelatende har stålkontroll på hva de skal. En personlig trener vil hjelpe deg å få full kontroll på hva du skal når du skal gjennomføre dine egne økter. Dette gjelder både i timer sammen med din personlige trener og de øktene du utfører selvstendig. Det er vanlig at man sammen lager program som du kan bruke når du trener på egenhånd. Dette vil gi deg sikkerheten og kunnskapen til å gjennomføre økter med god kvalitet, uten at du bruker tid på usikkerhet og nøling.

Programmene vil være tilpasset deg personlig slik at du kan være sikker på at det du gjør alene er korrekt for deg, samtidig som du får god effekt av treningen du gjennomfører.

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Mest populære artikler

Nybegynner

Hvordan kan trening bidra til å redusere stress?

8 grunner til at trening bidrar til å redusere og håndtere stress Fysisk avreagering: Trening gir en mulighet for kroppen å frigjøre oppsamlet spenning og …

Kondisjon

Brenn 500 kcal gående eller joggende!

500 kcal tar litt tid å forbrenne, men her har du 2 måter å gjøre det hvis du liker å gå eller jogge. I øktene …

Nybegynner

Hva er stress?

Stress kan forklares som en belastning på kroppens tåleevne. Det kan oppleves som både en fysiologisk og psykologisk reaksjon som oppstår når en person opplever …

Styrke

Styrketrening: En kilde til utallige fordeler

Når du hører ordet “styrketrening”, kan det hende at du ser for deg muskuløse bodybuildere som løfter blytungt på et treningssenter. Men sannheten er at …

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Gjør som 100 000 andre!

Prøv vår nye podcast: 

  • Fettforbrenning
  • Styrketrening
  • Kondisjonstrening