2 Gode grunner til å bruke PT

Personlig trener

Med over 10 000 gjennomførte timer er Andreas en av landets mest erfarne personlige trenere. Han brenner for å gjøre trening enkelt og effektivt for vanlige folk. Dette har resultert i utgivelse av flere bøker og foredrag om trening de siste årene.

TREN FOR 99,- TIL AUGUST

Hva kan en personlig trener tilby deg som du selv ikke er i stand til å levere? Jeg vil nedenfor liste opp 2 nye punkter som en personlig trener garantert vil levere. Dette er punkter som på egenhånd kan være vanskelig å oppnå. Mange vil nok kjenne seg igjen i punktene nedenfor, hvis du gjør det, kanskje du skulle testet det ut.

1. Personlig oppfølgning

Ved å engasjere en PT vil du få en unik oppfølging. Tiden dere bruker sammen står fritt til din disposisjon. Her vil du stå i fokus, dette gir deg en unik mulighet til å få den hjelpen du trenger for å lykkes med dine målsettinger. Ved å ha faste møter en eller flere ganger i uken over en lengre periode, vil du kunne innarbeide gode rutiner. Dette gjelder ikke bare i treningshverdagen, men også kosthold. Det som er viktig for å oppnå resultater, er at kroppen hele tiden blir utsatt for nye utfordringer. Denne progresjonen vil du og din PT sammen jobbe med, slik at din trening hele tiden er hensiktsmessig og effektiv for å nå dine mål.
Ikke alle har mulighet til å ta seg råd til en PT flere ganger i uken. For de som ikke har det, kan det være smart å ha jevnlig oppfølging og i mellomtiden trene strukturert på egenhånd med det som blir gjennomgått i timene eller programmet dere sammen har utarbeidet.

2. Personlig treningsprogram for egentrening

Det kan være vanskelig å vite hva som er riktig og hva som er feil når man skal sette sammen sine egne økter. Ofte er man litt stresset, mye folk på alle kanter som tilsynelatende har stålkontroll på hva de skal. En personlig trener vil hjelpe deg å få full kontroll på hva du skal når du skal gjennomføre dine egne økter. Dette gjelder både i timer sammen med din personlige trener og de øktene du utfører selvstendig. Det er vanlig at man sammen lager program som du kan bruke når du trener på egenhånd. Dette vil gi deg sikkerheten og kunnskapen til å gjennomføre økter med god kvalitet, uten at du bruker tid på usikkerhet og nøling.

Programmene vil være tilpasset deg personlig slik at du kan være sikker på at det du gjør alene er korrekt for deg, samtidig som du får god effekt av treningen du gjennomfører.

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring

Mest populære artikler

Styrke

Knebøy for sterk og spretten rumpe!

Knebøy er superøvelsen som trener både rumpe og lår. I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan utføre knebøy-øvelsen for å få maks ...
Treningsprogram

Kondisjon og styrketrening på 45 min

De fleste som er innom et treningssenter, bruker mellom 45 og 60 minutter på treningsøkta. På den tiden får du gjort masse bra trening. Her ...
Kondisjon

10 000 meter på stakemaskin

Klarer du å stake 10 000 meter på stakemaskin så er du seig! Stakemaskinen har blitt et meget populært treningsapparat fordi det er skånsomt samtidig ...
Kondisjon

Trappemaskin – Tøft og effektivt kondisjonsapparat

Trappemaskinene, eller stepmaskinen, ble lansert på treningssentre rundt om i verden for mer enn 40 år siden. Den var veldig populær gjennom hele 80-tallet, men ...

Få gratis treningstips

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste treningstipsene, nyheter og andre nyttige tilbud fra EVO.

Ved å melde deg på aksepterer du vår personvernsærklæring